Altijd in contact met Sensus Connected Touch!

Wat is Sensus Connected Touch?
Sensus Connected Touch is een software die toe te passen is op de Volvo modellen met een Sensus 7” scherm. Met Sensus Connected Touch kunt u internetten, muziek streamen én online blijven met vrienden en de wereld om u heen. Ook heeft u keuze uit 80.000 radiozenders.

Internetbrowser
Even uw mail checken, het laatste nieuws lezen of de titel googelen van dat liedje wat u steeds in uw hoofd heeft. Het kan allemaal met de Sensus Connected Touch. Bent u “connected” met een internetverbinding (via WiFi of USB), dan heeft u dezelfde mogelijkheden als op uw computer, smartphone of tablet. Voor de veiligheid werken de browser- en internetfunctie niet als u rijdt.

Navigatie
Met de Sensus Connected Touch beschikt u over iGo navigatie. U hoeft alleen de bestemming aan te geven om een routebeschrijving in 3D met stembegeleiding te krijgen. U heeft geen internetverbinding nodig om gebruik te maken van iGo. Indien gewenst, biedt iGo navigatie u up-to-date verkeersinformatie.

Muziek
Via Sensus Connected Touch kunt u uw muziek streamen via TuneIn of muziek diensten als Spotify of Deezer. In Spotify kunt u zelfs spraakgestuurd naar u favoriete artiest zoeken. Ook is een verbinding via USB mogelijk om uw favoriete muziek te luisteren. Tevens heeft u keuze uit 80.000 radiozenders.

 

 

Voor meer informatie en prijzen bent u van harte welkom in onze showroom of telefonisch via (078) 63 222 70.