De nieuwe Volvo V40 Business Sport

Tijdelijk verkrijgbaar voor € 29.995 / € 217 bijtelling per maand.
De nieuwe V40 Business Sport combineert sportiviteit en krachtige motoren.

Stel samen


Gelimiteerd aanbod: V40 Business Sport
.
Met de zeer complete V40 R-Design uitrusting als basis verrast de krachtige V40 Business Sport de sportieve rijder. Uitgevoerd met onder andere Sensus navigatie, het infotainmentsysteem Sensus Connect met High Performance Audio en Bluetooth, Clean Zone klimaatregeling en verwarmbare voorstoelen. Sportiviteit vindt u terug in zowel exterieur als interieur, als ook in de beschikbare motoren.

De V40 Business Sport is leverbaar als krachtige T4 benzine- en D3 dieselmotor. Het Dynamic Chassis is standaard waarmee het sportieve karakter van de V40 Business Sport goed tot uiting komt in de wegligging en het stuurgedrag.

Expressief en sportief
De V40 Business Sport trekt de aandacht met de unieke en als Volvo herkenbare LED koplampen en sportieve R-Design uitrusting. Het expressieve van de V40 Business Sport vindt u terug in de grille, lichtmetalen velgen, de diffusor achter en dubbele eindpijpen. Het R-Design interieur kenmerkt zich door de smaakvolle combinatie van leder en nubuck, sportpedalen en het R-Design adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel. Door middel van de sfeerverlichting met zeven kleurinstellingen kunt u de sfeer in het interieur volledig personaliseren.

 

Zorgeloos genieten. Volvo Private Lease
Met Volvo Private Lease rijdt u de V40 Business Sport al vanaf € 449 p.m. (o.b.v. 48 maanden en 10.000 km) 
Bereken uw maandlasten

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen één dag contact met u op! 

 

Maak proefrit