Koplampen polijsten / Velgreparatie

Koplampen polijsten
Zijn de koplampen van uw Volvo vergeeld, dof en niet meer helder? Laat ze polijsten! 

Vroeger werden koplampen gemaakt van glas. Tegenwoordig worden de koplampen vervaardigd van kunststof met daarop een speciale coating. Deze coating verkleurt na een aantal jaren bij iedere auto. Dit is alles behalve veilig! De coating wordt aangetast door ultraviolette straling van de zon en de invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaan er krassen in het kunststof en vindt er oxidatie plaats, waardoor de lampen dof  worden. Bij lampen die hogere temperaturen met zich meebrengen (zoals halogeen), wordt dit proces versnelt.

Waarom?
Bij Volvo staat veiligheid voorop. Doffe koplampen laten minder licht door, waardoor de lichtopbrengst en het zicht verminderen. Dit gaat ten koste van de veiligheid van u en uw mede weggebruikers. Indien de koplampen in dermate slechte staat verkeren, is het zelfs mogelijk dat uw Volvo niet door de APK-keuring komt. Laat deze daarom op tijd controleren. Een nieuwe koplamp kost al gauw honderden euro’s, maar dit is niet nodig. Laat uw koplampen polijsten en ze functioneren als nieuw! De kosten van het polijsten bedragen €125,- per zijde, incl. BTW.

Maak een telefonische afspraak bij SvensCar via 078 63 222 70

Velgreparatie
Beschadigingen aan velgen komen vaak voor, bijvoorbeeld door het raken van stoepranden. SvensCar kan, na het beoordelen van uw zilverkleurige lichtmetalen velg, in veel gevallen de velg herstellen van kras en stoeprandschade. De velgen zien er dan weer uit als nieuw. Daarnaast is het veel voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe velg!

U kunt deze service het best combineren met het wisselen van winter- en zomerwielen/-banden.

Kosten per reparatie: vanaf € 125,- incl. BTW.