Volvo Hockey Clubbonus

Koop of Lease een nieuwe Volvo bij Volvo SvensCar en Volvo Cars Nederland B.V. stort € 1.000,- in de kas van je Hockeyclub!

Volvo Cars Nederland B.V. is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van onze talenten. Daarom investeert Volvo in de nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Bijna alle spelers in het Nederlands elftal worden klaargestoomd voor het 'grote werk' in de nationale jeugdelftallen. In Nederland staat er weer een talentvolle lichting hockeyers te popelen om in het 'Grote Oranje' te komen.

Naomi van As
Het is niet voor niets dat hockeyinternational Naomi van As zich heeft verbonden met Volvo. Zij rijdt met een Volvo naar de trainingen en naar de wedstrijden van haar club en het Nederlands elftal. Er is geen veiligere manier om onze ambassadeur te vervoeren.

Volvo Clubbonus
Indirect helpt Volvo met de samenwerking met de hockeybond iedere hockeyer in Nederland. Met het partnership wil Volvo Cars Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, daar waar SvensCar als Volvo-dealer midden in de hockeysamenleving staat. Daarom is er de Volvo Clubbonus.

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer. Dit bedrag komt per verkochte auto van Volvo Nederland en heeft dus geen invloed op uw eigen dealerkorting of inruilprijs en is dus 'On top of'. Want ook bij lease, waarbij de berijder niet de eigenaar wordt, krijgt de hockeyclub deze bonus.

SvensCar heeft een contract voor de Clubbonus met de volgende drie hockeyclubs:
- DMHC
- HC Derby
- HC Souburgh
Neem contact op met uw club of SvensCar en vraag of u gebruik kunt maken van deze Volvo Clubbonus.

Uitreiking 1.000 euro cheque aan de heer Wolff, lid van HC Souburgh.