Volvo occasion uit Selekt-programma

Volvo Selekt: de veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen

Bij aankoop van een Volvo occasion uit het Selekt-programma koopt u meer dan een auto, u koopt onze belofte aan u. Volvo Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid te bieden, zodat het kopen van Volvo Selekt auto’s op nieuwe auto’s na altijd de beste optie zijn.

Auto's met Volvo Selekt:
Zijn jonger dan 60 maanden;
Hebben minder dan 150.000 km gereden;
Hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis;
12 maanden onbeperkte kilometergarantie;
Zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus;
Zijn gereed gemaakt a.d.h.v. een checklist van meer dan 100 punten.

Inclusief:
Laatste software-update*;
Volvo Assistance én de Volvo Card;
Omruilgarantie (max. 1.500 kilometer of 30 dagen).

* Complete software-upgrade van motormanagement & aandrijflijn.

Inspectie en verkoopklaar maken
Elke Volvo Selekt occasion dient op meer dan 100 punten te voldoen aan de Volvo-normen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Voor het verkoopklaar maken worden alleen Originele Volvo-Onderdelen gebruikt, zodat uw Volvo altijd op-en-top een Volvo blijft. Deze service is exclusief voor Volvo-dealers en verzekerd dat uw Volvo Selekt occasion optimaal zijn capaciteiten benut.

Volvo Selekt-garantie
Alleen de officiële Volvo-dealers kunnen de Volvo Selekt-garantie bieden: één van de meest uitgebreide autogaranties.

Volvo Assistance
Bij het Volvo Selekt-aanbod zit Volvo Assistance voor de duur van 12 maanden. Het is meer dan pechhulp onderweg, omdat u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep zult kunnen doen op onze pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt. Meer informatie over Volvo Assistance vindt u op www.volvocard.nl

Volledige tevredenheid gewaarborgd
We streven ernaar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1.500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto, ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde.

Waarom risico lopen door elders een Volvo-occasion te kopen?

Een overzicht van onze Selekt auto's en overige occasions vindt u hier.