Volvo Private Lease

Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease.
Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijdt u al voor slechts 369 euro per maand in een Volvo V40 Nordic. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto, een Volvo, met een complete uitrusting.

Nu ook voor V60 en S60
Ons Volvo Private Lease aanbod is uitgebreid en is nu ook beschikbaar voor de Volvo V60 en S60. Kies uw model en uitvoering en bereken uw maandbedrag.

Keurmerk Private Lease - Kwaliteit staat voorop
Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.

Kijk hier voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Wilt u een proefrit maken? Klik hier om een afspraak te maken.