Volvo V60 Polar Editions

Het scherpste V60 aanbod ooit: V60 Polar Editions
De Volvo V60 Polar Editions zijn nu extra aantrekkelijk en tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 35.995. U least al een V60 Polar Edition vanaf € 529 per maand.

V60 Polar Editions
De Volvo V60 is nu beschikbaar in 3 zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

V60 Polar
De Polar-uitvoering is is standaard voorzien van onder andere City Safety, LED-dagrijverlichting, Park Assist achter, lichtmetalen velgen, Sensus Connect en Sensus Navigatie.

V60 Polar+
Naast de uitrusting van de Polar, worden opties als Dual Xenon koplampen, elektrisch verstelbare lendensteunen en regensensor toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Polar+.

V60 Polar+ Dynamic
De Polar+ Dynamic is een zeer complete uitvoering met een groot aantal sportieve elementen. Naast de uitrusting van de Polar, biedt de Polar+ Dynamic o.a. lederen bekleding met sportstoelen, sportieve exterieurdetails, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, lichtmetalen velgen en Volvo On Call.

Wilt u een V60 Polar Edition samenstellen, klik dan hier. Een proefrit maken? Klik dan hier
U bent van harte welkom in onze showroom!