Volvo V60 Twin Engine

Lease Edition
De plug-in hybrid V60 Lease Edition is gebaseerd op de al complete Momentum uitvoering. Dat betekent onder meer verwarmbare voorstoelen, 17" lichtmetalen velgen, Park Assist achter, regensensor en op afstand te activeren climate control - om het interieur voor te verwarmen of te koelen.

Special Edition
De Special Edition voegt tal van unieke details toe aan de V60 Twin Engine. Het exterieur wordt gekenmerkt met Glossy Black elementen, 18” lichtmetalen velgen en Dual Xenon koplampen. In het interieur zien we sportstoelen met lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurderstoel en Piano Black inleg in het dashboard en de voorportieren. Bedien de parkeerverwarming/koeling met de Volvo On Call mobiele app. Bovendien kunt u met Volvo accessoires uw V60 Twin Engine nog verder personaliseren.

Aantrekkelijke lines
Bij zowel de Lease als de Special Edition heeft u de keuze om uw V60 Twin Engine verder uit de breiden. Hiermee wordt uw Volvo nog luxer of sportiever uitgerust. Van lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen tot een achteruitrijcamera.

Nieuwe generatie Volvo motoren
Welke Volvo u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Onze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen staan garant voor en laag brandstofverbruik en een lage CO²-uitstoot. Veel van deze motoren komen daarom in aanmerking voor een lagere bijtelling. Zo geniet u van een sublieme rijervaring én een aantrekkelijk bijbehorend belastingvoordeel. Benieuwd voor welke uitvoeringen dit geldt? Bezoek dan onze bijtellingscalculator.
,-
De Volvo V60 Twin Engine is verkrijgbaar vanaf €48.260,- lease vanaf €699,- p.m.. 
 
Download hier de prijslijst.

Wilt u een proefit maken met de Volvo V60 Twin Engine? Klik hier om een afspraak te maken.

Meer informatie over de Volvo XC90 Twin Engine? Klik hier!