Financiering

Zakelijke financiering

Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijk verkeer te halen. U wilt kwaliteit, veiligheid, comfort en bovenal zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. Dan is het zonder meer makkelijker dat u kiest voor Amega Financial Service.

Bij ons vindt u alle gemak onder één dak. Niet alleen voor reparatie, onderhoud, service en verzekeren van uw auto gekocht bij SvensCar, maar ook voor leasen bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen met Amega Financial Service zijn wij uw sleutel tot de perfecte leaseproducten voor uw auto. In alle gevallen wordt u maatwerk geboden, met leasevormen die tot in de kleinste detail worden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Solide financieringsmogelijkheden

Dat past bij Volvo. Iedere Volvo-rijder kent dat gevoel: een nieuwe Volvo die u zit als een maatpak. Met z'n comfort, doordacht Zweeds design en ultieme veiligheid. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe auto niet dezelfde hoge eisen stellen? Daarom is er Volvo Car Finance met financieringsproducten exclusief voor Volvo-rijders. Profiteer van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven. U kunt SvensCar vragen naar de details: (078) 63 222 70. Of ga naar www.volvocarfinance.nl.