Onderhoud

Volvo Personal Service: direct contact met uw ‘eigen’ technicus.
Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Zo heeft u direct contact met uw ‘eigen’ technicus en bespreekt u het onderhoud of de reparatie aan uw auto met hem. Hierdoor wordt de kans op vergissingen/fouten sterk verminderd.

Uw auto wordt bij ons met zorg behandeld. Een schone en efficiënte werkplaats is daarvoor essentieel. Om dit mogelijk te maken is allereerst onze werkplaats omgebouwd naar compacte en complete werkplekken-voor-twee, direct rondom de auto. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Bij onderhoud was u uw Volvo meestal de hele dag kwijt, met Volvo Personal Service kunt u een afspraak maken voor een bepaalde tijd, net als bij de kapper. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto veelal binnen een uur weer buiten staat. Uit ervaringen in Zweden en andere landen blijkt dat zowel klanten als medewerkers Volvo Personal Service bijzonder waarderen. Kom langs en ervaar het zelf!

Service 2.0 is onderhoud dat verder gaat
Service 2.0 biedt voor u een aantal belangrijke extra's die nu automatisch en kosteloos worden uitgevoerd bij elke onderhoudsbeurt. Zoals een complete software update van het  motormanagement, computer netwerk en de automatische versnellingsbak. Daardoor zijn deze systemen na elke beurt voorzien van de laatste fabriekssoftware. U krijgt tevens een pakket extra's bij het onderhoud. De software update, maar ook een speciale health check voor uw Volvo en voor u een jaar lang Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp. Door uw dagelijkse ervaringen te combineren met onze kennis van de techniek, garanderen wij de beste zorg voor uw Volvo.

Hoeveel kost onderhoud aan mijn Volvo? Bereken het hieronder.

Hoeveel kost onderhoud aan mijn Volvo

Volvo Jaarbeurt
Rijdt u maximaal 10.000 km per jaar en is uw Volvo zes jaar of ouder, dan hebben we goed nieuws voor u. De Volvo Jaarbeurt, met een basisprijs van € 249,-.

De Volvo Jaarbeurt bestaat onder andere uit:

  • Inspectie van de algehele staat van uw auto;
  • Uitvoeren van de grondige Volvo Veiligheidsconditiecheck:
  • Olie verversen en oliefilter vervangen;
  • Eén jaar Volvo Assistance, wegenhulp in Europa.

Maak hier een werkplaatsafspraak voor de Volvo Jaarbeurt.

Via onderstaande buttons lichten we graag enkele items over onderhoud en reparatie aan uw Volvo toe: