Nieuwe Volvo XC60

Made by Sweden
Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

De nieuwe Volvo XC60 brengt onze beste innovaties van de laatste jaren samen, een icoon met een evolutionair karakter. De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en vormt het toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis.Indrukwekkend op zijn Zweeds.

Volvo XC60 T8 TWIN ENGINE.
Zonder compromis
De nieuwe XC60 met T8 Twin Engine aandrijving, levert een optimale performance zonder concessies te doen. De drie rijmodi zijn ontworpen om u in alle behoeften te voorzien. De hybride modus maakt van uw dagelijke rit een verfijnde en efficiënte rijervaring. De power mode geeft u maximale performance door een optimale combinatie van benzine en elektrische kracht. De puur elektrische modus biedt u een geluidsloze rijervaring met nul emissie.

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE XC60
De nieuwe XC60 staat nu in de showroom en is per direct bij SvensCar te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw nieuwe XC60 samen in de Car Configurator. Stel samen

Wilt u een proefrit maken met de Volvo XC60? Klik hier om een afspraak te maken. 
Klik hier voor de prijslijst.