Volvo S60

Schoonheid en kracht. De uitstraling en het design van de Volvo S60 laten je hart sneller kloppen

Kwaliteit en subtiele elegantie

De nieuwe, brede grille en dagrijverlichting laten uw Volvo S60 opvallen in de menigte. Alles, van de klassieke Volvo V-vormige motorkap tot de geïntegreerde uitlaten, alles is uitgewerkt in elegantie, eenvoud en vloeiende lijnen. Een design als gevolg van ons unieke erfgoed.

Kwaliteit en vakmanschap

Ontspan in onze ondersteunende, ergonomisch ontworpen stoelen en geniet van het Zweedse vakmanschap. In het donker kunt u genieten van het optionele verlichtingspack 2 en baadt u in een zachte gloed achterin, bij geopende voorportieren en bij de bekerhouderhouders voor.

Ultiem rijgenot

U kunt kiezen uit vier briljant uitgebalanceerde chassis - Touring, Dynamic, het verlaagde R-Design sportchassis of elektronisch gestuurde Four-C chassis dat 500 berekeningen per seconde uitvoert. Gecombineerd met de ergonomische stoelen, een automatische transmissie en schakelpaddles voelt u zich één met de weg.

Intuïtieve en geavanceerde connectiviteit

Met Sensus Connected Touch kunt u via een touch screen scherm eenvoudig een veelvoud aan web-based entertainment applicaties bedienen. Functies als een internetbrowser, navigatie, internetradio, muziekdiensten, e-mail en online geactualiseerde verkeersinformatie.

Bescherming in een snelle wereld

Als u voorganger plotseling remt en u kunt niet op tijd reageren, zal het innovatieve en geavanceerde (standaard) City Safety automatisch remmen - met snelheden tot 50 km/uur. Met de optionele grootlichtassistent kunt u uw gedachten op de weg houden zonder andere weggebruikers te verblinden.