Volvo Personal Service

Nieuw bij SvensCar. Volvo Personal Service: direct contact met uw ‘eigen’ technicus.

Na diverse trainingen en opleidingen te hebben gevolgd vanuit Volvo Nederland zijn onze monteurs helemaal klaargestoomd voor de nieuwe manier van werken. Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Zo heeft u contact met uw ‘eigen’ technicus en bespreekt u het onderhoud of de reparatie aan uw auto direct met hem. Hierdoor wordt de kans op vergissingen/fouten sterk verminderd.

Zowel vooraf als achteraf heeft u contact met dezelfde persoon, de Personal Service Technician. Hij of zij kan u alles vertellen op het gebied van het onderhoud aan uw Volvo en zal voor u alle technische vragen kunnen oplossen. Maak kennis met de service van SvensCar en boek een afspraak met uw Personal Service Technician:

- Sylvia Goud
- Robin Lansink
- Theo 't Hooft
- Leo van der Baan
- Burak Goksal
- Rick Dans
- Farid Abdulwali


Werkplaats

Uw auto wordt bij ons met zorg behandeld. Een schone en efficiënte werkplaats is daarvoor essentieel. Om dit mogelijk te maken is allereerst onze werkplaats omgebouwd naar compacte en complete werkplekken-voor-twee, direct rondom de auto. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Bij onderhoud was u uw Volvo meestal de hele dag kwijt, met Volvo Personal Service kunt u uw afspraak maken voor een bepaalde tijd, net als bij de kapper. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto veelal binnen een uur weer buiten staat. Uit ervaringen in Zweden en andere landen blijkt dat zowel klanten als medewerkers Volvo Personal Service bijzonder waarderen. 

De werkwijze is nieuw en vraagt om gewenning. Wij zijn ervan overtuigd, dat dit onze service weer naar een hoger niveau zal tillen. Heeft u naar aanleiding van deze nieuwe manier van werken nog vragen of opmerkingen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij, van SvensCar, zijn erg enthousiast over het unieke, door Volvo ontwikkelde Personal Service concept. Kom langs en ervaar het zelf! 

Bekijk onze ‘nieuwe’ werkplaats via youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Qk6k6nGnH1c