Zakelijke mobiliteit

Bij het samenstellen en de keuze voor uw wagenpark zijn er enkele belangrijke zaken, die u niet moet vergeten. Bij SvensCar hebben we een Accountmanager zakelijke markt, Jacco Oskam, in dienst die u van de juiste adviezen over uw wagenpark kan voorzien. Hiermee heeft u één contactpersoon met betrekking tot advies en informatie over zakelijk rijden en uw wagenpark. U ontvangt onder andere advies over de aanschaf, lease -en onderhoudscontracten. Daarnaast worden uw mobiliteitsvraagstukken besproken en opgelost, doormiddel van gedegen adviezen. Verder adviseert Jacco Oskam u over kostenbesparingen op aanschaf en onderhoud.


Wat kunt u verwachten van SvensCar?

- U wordt op de juiste professionele wijze geholpen bij de keuze voor het wagenpark.

- Er wordt gekeken of het past binnen uw MVO-beleid.

- U ontvangt uitgebreid informatie over de fiscale gevolgen.


Erkend Duurzaam

Het is voor ons vanzelfsprekend dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen de bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om de duurzame partner in automobiliteit te zijn in onze regio. Duurzaamheid is belangrijk voor ons vanuit onze historie, als toonaangevende automotive onderneming willen wij onze verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol bij het aanbieden van totale mobiliteitsoplossingen aan onze klanten.

Op zoek naar een duurzaam en gedegen advies over uw wagenpark? Laat dan hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.
U kunt ook direct contact opnemen met Jacco, zijn gegevens zijn:
Jacco Oskam
06 3002 9050
j.oskam@svenscar.nl