Nu verkrijgbaar bij Volvo Dealer SvensCar met PSB Bedrijfswageninrichting

Volvo EX30 Cargo: Duurzaam en innovatief

De bedrijfswagenmarkt staat voor grote veranderingen, en Volvo biedt een antwoord dat zowel duurzaam als flexibel is: de Volvo EX30 Cargo. Deze volledig elektrische bedrijfswagen, gebaseerd op de populaire Volvo EX30, biedt zowel MKB's als grote ondernemingen een oplossing die voldoet aan de strengste milieueisen én de praktische behoeften van vandaag. 

Het beste nieuws? De Volvo EX30 Cargo is nu beschikbaar via Volvo dealer SvensCar, waarbij de ombouw volledig kan worden verzorgd door PSB Bedrijfswageninrichting, een toonaangevende speler met 40 jaar ervaring en onderdeel van de Amega Groep.

Duurzaam alternatief voor de bedrijfswagenmarkt
Met de steeds strengere regelgeving rondom milieuzones en de aankomende BPM-verhoging in januari 2025, neemt de vraag naar elektrische voertuigen sterk toe. Bedrijven worden geconfronteerd met de noodzaak om hun CO₂-uitstoot te verlagen en tegelijkertijd de operationele kosten te beheersen. Volvo speelt hierop in met de EX30 Cargo: een elektrische bedrijfswagen die aan de nieuwste milieu-eisen voldoet en tegelijkertijd perfect is afgestemd op de behoeften van de bedrijfswagenmarkt.


Volvo EX30 Cargo: Efficiëntie en flexibiliteit
De Volvo EX30 Cargo is ontworpen voor bedrijven die dagelijks te maken hebben met activiteiten zoals klantbezoeken, onderhoudswerkzaamheden of kleinere leveringen. De ruime laadruimte is ideaal voor het vervoeren van gereedschap en materialen, zonder dat het voertuig als een ‘rijdend magazijn’ fungeert. Hierdoor kunnen bedrijven zowel efficiënt als duurzaam opereren.

Een belangrijk voordeel van de EX30 Cargo is de modulaire opbouw. Hierbij wordt de achterbank verwijderd en een vlakke laadvloer geplaatst. Het voertuig kan eenvoudig worden teruggebouwd naar een personenauto aan het einde van de leaseperiode, wat zorgt voor een hoge restwaarde. De ombouw wordt uitgevoerd door PSB Bedrijfswageninrichting, een specialist die al 40 jaar maatwerkoplossingen levert voor bedrijfswagens.

Alles-in-één oplossing: Voertuig en ombouw via SvensCar
Bedrijven die de Volvo EX30 Cargo willen inzetten, kunnen bij Volvo dealer SvensCar terecht voor een complete oplossing. Zowel het voertuig als de ombouw worden op één factuur geleverd, wat zorgt voor een eenvoudige en transparante afhandeling.
Met PSB Bedrijfswageninrichting als partner, kunnen bedrijven rekenen op een hoogwaardige en flexibele inrichting die volledig wordt afgestemd op hun specifieke wensen. Van vlakke laadvloeren tot veiligheidsnetten en op maat gemaakte lade-inrichtingen, alles is mogelijk. Voor extra functionaliteit kunnen bedrijven kiezen voor optionele accessoires, zoals sjorogen en bindrails.

Klaar voor de toekomst
Met zijn elektrische aandrijving, flexibele opbouwmogelijkheden en aantrekkelijke prijs, is de Volvo EX30 Cargo klaar voor de toekomst. De bedrijfswagen is ideaal voor bedrijven die willen investeren in duurzame mobiliteit, zonder in te leveren op functionaliteit.
Bedrijven die de veelzijdigheid van de EX30 Cargo willen ervaren, kunnen een afspraak maken voor een proefrit bij SvensCar. Demonstratiewagens staan klaar om uitgetest te worden.

Prijs en voordelen van de Volvo EX30 Cargo als geel kenteken bedrijfswagen
De ombouw van de Volvo EX30 Cargo, inclusief montage, kost € 2.238,34 (exclusief btw). Bedrijven die de ombouw zonder montage willen uitvoeren, betalen € 1.661,16 (exclusief btw). Optionele accessoires zoals sjorogen en bindrails zijn beschikbaar.

Voordelen voor u opgesomd:

  • Geen emissiebeperkingen: Ideaal voor bedrijven die in milieuzones werken.
  • Trekgewicht tot 1.600 kg: De EX30 Cargo kan een geremde aanhanger van 1.600 kg trekken.
  • Snelladen: Opladen van 10% naar 80% in slechts 26 minuten.
  • Ruime actieradius: Tot wel 476 kilometer (WLTP).
  • Scherpe prijs: Leverbaar vanaf € 31.815,- (exclusief btw en ombouw).
  • Geen BPM: Dit verlaagt de aanschafprijs aanzienlijk.
  • Rijke standaarduitrusting: Inclusief geavanceerde technologie en comfort.
  • Korte levertijd: De EX30 Cargo is snel leverbaar.
  • Hoge restwaarde: Dankzij de modulaire opbouw en duurzame constructie blijft de restwaarde hoog, omdat de auto later teruggebouwd kan worden naar het reguliere model.

De Volvo EX30 Cargo biedt bedrijven meer dan alleen een elektrische bedrijfswagen: het is een toekomstgerichte, duurzame en flexibele oplossing. Dankzij de samenwerking tussen Volvo dealer SvensCar en PSB Bedrijfswageninrichting, kunnen bedrijven rekenen op een totaaloplossing die volledig is afgestemd op hun specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact op met SvensCar en ontdek hoe de Volvo EX30 Cargo uw bedrijf kan helpen met de overstap naar duurzame mobiliteit!

Wij helpen u graag verder.

Heeft u interesse in een Volvo EX30 Cargo?